Stem af op uw lichaam met dit trainingsschema zonder apparatuur

Wat als je in januari alle stemmen negeerde die je vertelden wat je “zou moeten zijn” en je in plaats daarvan concentreerde op het vinden van de gezonde gewoonten die goed voelen voor *jou*? Met ReNew Year is het enige waar we van ontgiften een beperkende mentaliteit. Kies een doel – beweging, eten, zelfzorg of alle drie – en klik op vernieuwen. Download het programma
Je bent halverwege het ReNew Year Movement Program! Dat is een prestatie die gevierd mag worden. Hoe voel je je?

Gebruik de trainingen van deze week om in te checken met je lichaam en te zien hoe het reageert op meerdere weken van consistentie. Gaan de oefeningen die je regelmatig doet vanzelf? Kun je comfortabel meer herhalingen maken?

Denk ook aan je mindset. Hopelijk heb je het gevoel dat je de trainingen met meer vertrouwen kunt benaderen, vooral degene die we de afgelopen weken herhalen. Dit soort consistentie kan ons vaak capabeler maken. Merk op hoe dit voelt, zodat je het het hele jaar bij je kunt dragen.

Het is week drie van dit trainingsplan zonder apparatuur, dus je kent de oefening: kom opdagen, geef alles wat je hebt en let op hoe je lichaam reageert.

Dag 15: Doe deze krachttraining voor wandelaars en hardlopers
We beginnen deze week met een focus op enkele kracht- en techniekelementen die hardlopen en wandelen kunnen ondersteunen. Deze oefeningen trainen de heupen, de voorkant van de schenen en dagen je anti-rotatie kernkracht uit om je romp te stabiliseren. Bovendien hebben we een aantal hoge knieën, die niet alleen geweldig zijn voor cardiotraining, maar die ook dienst doen als vormoefening, zodat je kunt oefenen met het zwaaien met je armen en het maken van een pas op de middenvoet voor efficiënt hardlopen. Voeg ze toe aan je arsenaal aan go-to warming-ups voordat je gaat hardlopen.

Dag 16: Herhaal de mini-intervaltraining voor het hele lichaam
We keren weer terug naar de snelle, back-to-back intervallen. Concentreer u op hoe u de bewegingen uitvoert: denk na over vorm bij elke set. Is je houding nog sterk? Kom je nog steeds zo laag in je squats? We zijn hier maar een paar minuten, dus zorg ervoor dat je het meeste uit iedereen haalt.

Dag 17: Herhaal de 8 minuten durende full-body, multidirectionele training
Door in meerdere richtingen te werken tijdens zowel de kracht- als cardio-oefeningen in deze training, ontwikkel je goed afgeronde, uitgebalanceerde kracht door je hele lichaam. Dus beknibbel niet op de meer uitdagende bewegingen hier – dat zijn degenen die uw lichaam waarschijnlijk het meest nodig heeft.

Dag 18: Ga 20 minuten hardlopen, wandelen, fietsen of wandelen
Deze week draait alles om afstemmen op hoe je je voelt, en dat kan vooral handig zijn als je buiten traint. Hoe reageert je lichaam als de lucht je longen raakt? Hebben je spieren meer tijd nodig om op te warmen (en wil je misschien een korte sessie binnenshuis toevoegen voordat je eropuit trekt)? Merk op hoe koude temperaturen je kunnen aanmoedigen om wat sneller te bewegen. En inventariseer hoe trots je je voelt nadat je een training hebt voltooid in bijvoorbeeld regen of sneeuw. Schroom niet om het te laten zien op sociale media als dat jouw ding is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *